نمایندگی فروش اولئیک اسید Oleic acid اولیک اسید در ایران
نمایندگی فروش اولئیک اسید Oleic acid اولیک اسید در ایران :
مشخصات ماده
نام : اسید اولئیک
نام انگلیسی : Oleic acid
فرمول شیمیایی : C18H34O2
CAS Number :
اتوبان نواب – بعد از پل سپه خیابان گلهای اول – ساختمان سهند – طبقه 6 – واحد 15
مشاوره 24 ساعته
ما خوشحالیم که در طول ساعات کاری با شما ملاقات کنیم. لطفا یک قرار ملاقات بگذارید.
اتوبان نواب – بعد از پل سپه خیابان گلهای اول – ساختمان سهند – طبقه 6 – واحد 15
مشاوره 24 ساعته
ما خوشحالیم که در طول ساعات کاری با شما ملاقات کنیم. لطفا یک قرار ملاقات بگذارید.
نمایندگی فروش اولئیک اسید Oleic acid اولیک اسید در ایران :
نام : اسید اولئیک
نام انگلیسی : Oleic acid
فرمول شیمیایی : C18H34O2
CAS Number :
گروه بازرگانی سفیر آزما کیان، از جمله واردکنندگان و فروشندگان اسید اولئیک بوده و در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی صنعتی بالخص فروش اسید اولئیک آرایشی – بهداشتی تجربه بالایی دارد. شما می توانید جهت تهیه با کیفیت و مناسب این محصول با کارشناسان بازرگانی سفیر آزما کیان ارتباط برقرار نمایید.
جهت استعلام سریع قیمت اسید اولئیک صفحه اصلی سایت بازرگانی سفیر آزما کیان و درخواست خود را ارسال نمایید، کارشناسان فروش ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.
اسید اولئیک یک اسید چرب است که به طور طبیعی در چربی ها و روغن های مختلف حیوانی و گیاهی وجود دارد. این روغن بدون بو و رنگ است، اگر چه نمونه های تجاری آن ممکن است به رنگ زرد باشد. به لحاظ شیمیایی، اسید اولئیک به عنوان یک اسید چرب امگا -9 مونو اشباع، به اختصار با تعداد لیپیدها به ترتیب 18: 1 cis-9 طبقه بندی می شود. این اسید دارای این فرمول است:
CH3 (CH2) 7CH = CH (CH2) 7COOH
این نام از واژه لاتین اولئوم مشتق شده است که به معنی روغن است. این اسید معمول ترین اسید چرب موجود در طبیعت است. نمک های اسید اولئیک به نام اولئات ها نامیده می شود.
اسید اولئیک جزء اصلی روغن زیتون است و به شدت به کاهش خطر بیماری های قلبی، دیابت، چاقی و فشار خون بالا کمک می کند. همچنین می تواند باعث بهبودی خلق و خوی شود، و نیز باعث تاخیر در پیری و جلوگیری از سرطان می گردد.
معمولا اسیدهای چرب (یا نمک های آن ها) در سیستم های زیستی به طور طبیعی به وجود نمی آیند. در عوض، اسیدهای چربی مانند اسید اولئیک به طور طبیعی به شکل استر، معمولا ترگلسیرید، در سیستم های زیستی وجود دارند. اسیدهای چرب را می توان با فرایند صابونی سازی تری گلیسیرید به دست آورد.
تری گلیسرید اسید اولئیک بیشترین جزء تشکیل دهنده ی روغن زیتون است. اسید اولئیک آزاد روغن زیتون غیر خوراکی را تشکیل می دهد. همچنین حدود 59-75 درصد از روغن گردوی آمریکایی حاوی این اسید است، 61 درصد روغن کلزا، 36-67 درصد روغن بادام زمینی، 60 درصد روغن مکادامیا (نوعی درخت)، 20-80 درصد روغن آفتابگردان، 15-20 درصد روغن دانه انگور، روغن کنجد و 14٪ روغن نارگیل نیز از این اسید تشکیل شده است. با اصلاحات انجام شده تولید گیاهانی با اولئیک اسید بالا در دانه هایشان مانند آفتابگردان (~ 80٪) و کانولا (70٪) نیز توسعه یافته است. به همین ترتیب کاروکا (نوعی درخت) حاوی 52.39٪ اسید اولئیک است. این ماده همچنین در بسیاری از چربی های حیوانی وجود دارد مثلا 37 تا 56 درصد چربی مرغ و بوقلمون را تشکیل می دهند.
اسید اولئیک معمول ترین اسید چرب در بافت چربی بدن است و مقدار آن در بافت های انسان به اندازه ی اسید پالمتیک است.
اسید اولئیک به وسیله ی لاشه ی پوسیده ی تعدادی از حشرات، از جمله زنبورها و مورچه های پوگونومیرمکس آزاد می شود، و باعث می شود تا مورچه ها یا زنبور های کارگر حشرات مرده ها را از کندو بیرن ببرند. اگر یک زنبور عسل یا مورچه زنده به اسید اولئیک آغشته شود، سایر کارگران آن را به زور از کندو خارج می کنند. بوی اسید اولئیک همچنین ممکن است خطر وجود حشرات زنده ی بیمار را در محل انتشار این بو نشان دهد، و باعث می شود سایر حشرات از حشرات بیماران دوری کنند.
بیوسنتز اسید اولئیک شامل اثر آنزیم استارویل-CoA 9-desaturase بر روی stearoyl-CoA است. در واقع، اسید استئاریک برای تولید اسید اولئیک استفاده شده است.
اسید اولئیک تحت واکنش اسید کربوکسیلیک و آلکن ها قرار می گیرد. این اسید در پایه های آبی برای تولید صابون هایی به نام اولئات، محلول است. هیدروژنه شدن پیوند دوگانه باعث تولید اسید استاریک می شود. اکسیداسیون در پیوند دوگانه به آرامی در هوا اتفاق می افتد. کاهش گروه اسید کربوکسیلیک باعث تولید الیل الکل می شود. اوزونولیز اسید اولئیک مسیر مهمی برای اسید آزلائیک است. استرهای تولید شده از اسید آزلائیک کاربرد هایی در روانکاری و پلاستیسایزر ها را می یابند.
استفاده اصلی اسید اولئیک به عنوان یک جزء بسیاری از غذاها، به صورت ترگلسیرید است. این اسید جزئی از رژیم غذایی طبیعی انسان به شکل استفاده از چربی های حیوانی و روغن های گیاهی است.
اسید اولئیک با نمک سدیم، باعث امولسیون سازی صابون می شود. همچنین به عنوان یک نرم کننده کاربرد دارد. مقادیر کمی از اسید اولئیک به عنوان مواد افزودنی در داروسازی استفاده می شود و به عنوان یک عامل امولسیون کننده یا محلول در محصولات آئروسل از آن بهره می برند.
اسید اولئیک برای تسریع آسیب ریه در انواع خاصی از حیوانات به منظور آزمایش داروهای جدید بیماری های ریوی مورد استفاده قرار می گیرد. به ویژه در گوسفندان، تزریق اسید اولئیک درون رگ آن ها سبب آسیب حاد به همراه ورم ریوی در این حیوانات می شود. این نوع تحقیق به ویژه برای نوزادان نارس بسیار سودمند است، زیرا درمان نوزادان دارای ریه های ناقص (و عوارض مرتبط با آن) اغلب موضوع زندگی و مرگ است.
اسید اولئیک به عنوان یک بهبود دهنده در شیشه های رنگی برای ایجاد پیوند سرب با شیشه استفاده می شود.
اسید اولئیک نیز به طور گسترده ای در سنتز فاز محلول نانوذرات کاربرد دارد، که به عنوان یک عامل سینتیکی برای کنترل اندازه و مورفولوژی نانوذرات عمل می کند.
اسید اولئیک یک چربی مونواشباع رایج در رژیم غذایی انسان است. مصرف چربی مونواشباع با کاهش کلسترول LDL و احتمالا افزایش کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) همراه است. با این حال، توانایی اسید اولئیک در بالا بردن HDL هنوز مورد بحث است.
اسید اولئیک ممکن است عامل اثرات کاهش فشار خون در روغن زیتون باشد. عوارض جانبی این اسید نیز ثبت شده است، هرچند به نظر می رسد که، افزایش سطوح اسید چرب اسیدهای اولئیک و مونواشباع در غشاهای گلبول قرمز با افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه مرتبط است، اما مصرف اولئات موجود در روغن زیتون باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه می شود.
همچنین این اسید حساسیت به انسولین را افزایش می دهد. هنگامی که گروهی از بزرگسالان (162 سالم) در یک رژیم غذایی دارای چربی اشباع به مدت 3 ماه قرار گرفتند، حساسیت به انسولین آن ها در مقایسه با گروهی دیگر که از چربی مونواشباع مصرف کردند، کاهش یافت.
در موشهای مبتلا به دیابت و چاقی ناشی از رژیم غذایی، جایگزینی اسید اولئیک با چربی های اشباع شده در رژیم غذایی علائم (التهاب هیپوتالاموس، مقاومت به انسولین و چربی بدن) را بهبود می بخشید.
همچنین اسید اولئیک از چاقی مفرط جلوگیری می کند. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، یک رژیم غذایی با چربی مونواشباع بیش از حد، باعث میزان چاقی کم تری نسبت به سایر چربی های اشباع در سراسر جهان است.
لیست برخی از خدمات سایت بیوشیمی :
1- کیت تحقیقاتی | خرید کیت تحقیقاتی | فروش کیت تحقیقاتی
2- کیت آزمایشگاهی | خرید کیت آزمایشگاهی | فروش کیت آزمایشگاهی
3- نمایندگی مرک | نمایندگی مرک آلمان | شرکت مرک آلمان
برای خرید با 09357007743 در تماس باشید.